Cercar
 
 

Resultados por:
 


Rechercher Búsqueda avanzada

Afiliats

JohanDark Wordpress


Bola de Drac Multiverse

ALTRES LINKS D'INTERÉS _______________________
Entrevista a Gogéta Jr, dibuixant de DBM

Ir abajo

Entrevista a Gogéta Jr, dibuixant de DBM Empty Entrevista a Gogéta Jr, dibuixant de DBM

Missatge  Rei Bardock el Ds Gen 28, 2012 12:18 pm

Aquí us deixo l'entrevista que li vam fer els de la Comunitat Catalana a aen Gogéta Jr. Moltes gràcies a ell per haver dedicat el seu temps i a en JohanDark per haver pres aquesta iniciativa.

Bardock: Quina relació tens amb en Salagir? Com va néixer aquesta idea de fer DBM junts?

Gogéta Jr: Abans de fer DBM jo dibuixava un fanmanga de DBZ a la pàgina web de superfan, anomenat: Dragon Ball The adventure Continue en francès.

No tenia ni idea com acabar aquella historia, i per tant vaig parar de dibuixar-la. Aleshores, en Salagir em va preguntar si volia fer un projecte amb ell. Al principi vaig dir que no perquè no tenia temps. Però un temps després em va enviar un altre mail per preguntar-me una altra vegada el mateix, i aleshores vaig dir que ho podia intentar. I ell em va proposar dos tipus diferents d’històries. Un era una parodia de DBZ (que ara és la historia que està fent en Berrizo a Amilova amb Dragon Bros Z) i l’altre projecte era DBM. Em va ensenyar la sinopsis de la historia i vaig decidir la de DBM perquè hi havia més acció, més lluites i semblava molt millor per el meu gust.

Bardock: Quina creus que és la probabilitat de que en un futur llunyà surti DBM en anime?

G:Crec que l’anime de DBM... no existirà, ^^ perquè si necessiten fer un nou anime de DBZ, no necessiten les idees d’uns amateurs. Hi ha molts dibuixants i guionistes allà el Japó i no crec que busquessin res amateur.

JohanDark: No creus que el còmic de DBM és molt millor que moltes de les coses que han fet allà el Japó, o de les que podrien arribar a fer? Ja que han demostrat com per exemple el capítol d’en Bardock, que és un desastre com a pel·li, que no són realment tan bons com creus.


G: No ho sé. L’especial d’en Bardock no m’agrada massa, potser la història de DBM es millor, però per molt bona que fos, DBM no te la llicència per poder-la vendre a fora. No necessitem un bon guió per vendre DBZ, perquè inclús si la historia d’en Bardock és dolenta, tot el món la veurà.

JohanDark: Però no creus que si ho veiessin els japonesos no ho voldrien comprar?

G:Crec que el problema que hi ha amb els japonesos és que no acceptarien un producte estranger, i per tant preferirien que es creés allà el Japó. I més encara si es tracta d’un producte que varen crear ells originalment. Per tant les probabilitats són realment baixes.


Neoku: Quin de tots els personatges de DBM et fa més mandra a l’hora de dibuixar? (En Cèl·lula o en Cèl·lula Jr no hi compten perquè és evident). També m'agradaria saber si es barreja la idea de fer un especial dels de l’univers tecnològic.

G: En Babidi per a mi és una mica complicat de dibuixar, perquè és un estil molt diferent al que normalment fa l’Akira i a més no hi surt molt sovint.
I també una mica les vestimentes d’en Dabra (que són les mateixes que en Babidi).
(La pregunta de l’univers tecnològic no és per ell, seria per en Salagir).

Paula: Què t’agrada més, DB Multiverse o Amilova?

G:Estic obligat per contracte a dir que m’agrada Amilova. (És broma...). De fet, són dues coses completament diferents.
Però la realitat és que porto veient Bola de Drac des que sóc ben petit i m’encanta. Amilova per altra banda és un còmic que en TroyB i jo hem creat des de cero i per tant li tinc un carinyo especial que només pots aconseguir quan has fet alguna cosa per a tu mateix. És difícil respondre a aquesta pregunta de forma objectiva, ja que sóc un gran fan de DBZ. Però la creació d’un mateix sempre agrada, i òbviament si no m’agradés no la seguiria fent, seria absurd. Però podria dir-te que DBM m’agrada molt per la seva història i perquè tenen protagonisme els personatges de la meva infància amb una historia completament diferent. No sé si t’he respost la pregunta...

JohanDark: Què t’agrada més doncs... Amilova o Hemisferis?

G:Una pregunta bastant complicada també... És com si li preguntessis a una mare, quin fill prefereix, si el primer o el segon... I és el que he dit, si no creies en cap dels dos, no el seguiria fent. Per tant hi crec amb els dos.

Lord Bonnie: Com prefereixes dibuixar: a mà (llapis i boli) o amb tableta? I quin trobes més difícil?

G:Depèn... Si vull fer un dibuix molt gran, el prefereixo fer en paper, perquè... No ho sé explicar, perè quan jo dibuixo amb l’ordinador, ho dibuixo de manera molt ràpida. Però amb la tableta gràfica ara m’he acostumat més i em resulta més fàcil de fer servir. Potser si tornés al paper, amb el temps que fa que no faig res em costaria de fer les primeres pagines.
Prefereixo la tableta gràfica, perquè ara dibuixo molt més ràpid. I és molt més fàcil també.

JohanDark: Però la qualitat del dibuix creus que ha baixat de fer-lo a mà o a fer-lo amb tableta?

G: Emm... Sí.. hi ha una petita diferència... Si li poses atenció es veuen les diferencies, se sap què està fet amb ordinador o a mà.

JohanDark: Quina va ser la primera pàgina que vas fer de DBM amb ordinador?

G:120. Aquesta és la primera pàgina que vaig fer amb tableta gràfica.

JohanDark: Doncs jo no li veig massa la diferència.

G:Potser si t’hi acostes o ho veus imprès amb bona qualitat es veuria molt més clar, però per internet potser no es diferència tant.

Botifarra: A quina edat vas començar a dibuixar i com vas descobrir aquesta afició?

G:No ho recordo exactament, era realment molt petit, possiblement... tenia... anava a la classe... possiblement quan tenia 6 ó 7 anys. Era molt petit i no dibuixava massa bé. Crec que va ser Bola de Drac el que em va animar a dibuixar, volia dibuixar alguns dels seus personatges, i tot va començar a partir d’aquesta afició.

Santiac: Amb quantes pàgines de marge treballes? Per exemple demà sortirà la darrer pàgina d'aquest capítol i suposo que els caps de setmana va dibuixant les pàgines del capítol següent (original, no especial) però quantes pàgines tens fetes ja? 10? 5? 1?

G:Sempre he de tenir 10 pàgines per sobre. Algunes vegades estem una mica per sobre, altres vegades vaig realment enraderit. Però es preferible tenir sempre 10 pàgines per endavant.
Dibuixo DBM després de la feina a les 8 o 9 de la nit fins gairebé l’hora d’anar a dormir. I aleshores els caps de setmana és per passar-los gairebé sencers per dibuixar DBM.

JohanDark: Quantes pàgines de DBM sols fer a la setmana?

G:Màxim poden ser 3 per setmana, però normalment son 2.

JohanDark: Però es publiquen 3 pàgines de DBM per setmana...

G: Sí, per això són tan importants els especials per a mi, perquè em resultaria impossible amb el nivell de feina que tinc en el meu temps lliure dibuixar més de 3 pàgines de DBM per setmana. Ho he intentat alguna vegada, però el resultat és nefast i prefereixo fer-ho relativament ben fet.


__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Entrevista a Gogéta Jr, dibuixant de DBM Firmabardockdbmverd

Entrevista a Gogéta Jr, dibuixant de DBM 350x20-userbar
Rei Bardock
Rei Bardock
Administrador Dai Kaioshin
Administrador Dai Kaioshin

Nombre de missatges : 185
Data d'inscripció : 24/01/2012
Edad : 33

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum